Znamo kako je tekao razgovor između Bandića i Tedeschija mlađeg: ‘Što se ti javljaš? Uništio si cijeli grad’

Foto: Facebook

Gradonačelnik Milan Bandić podnio je kaznenu prijavu protiv Emila Tedeschija (24), sina istoimenog poduzetnika i predsjednika uprave Atlantic Grupe, objavio je Nacional.

Bandić tvrdi da je mu je Tedeschi namjerno blindiranim Mercedesom G klase i obijesnom vožnjom ugrozio život i prijetio.

Incident se dogodio 11. svibnja u večernjim satima u podsljemenskoj zoni, dok se Bandić vozio sa suradnikom Robertom Ljutićem, koji je tvrdio da mu je Tedeschi verbalno prijetio i nazvao ga klošarom.

Bandić navodno tvrdi da ga je bilo strah Tedeschija mlađeg, zbog čega je morao doktoru. “Obuzeo me strah, naganjao me ogromnim blindiranim autom. Potražio sam liječničku pomoć”, rekao je Bandić.

Kako doznaje 24 sata iz izvora bliskih istrazi, cijela situacija izgledala je bitno drugačije.

Naime, sve je počelo pri jednom prestrojavanju gdje se Tedeschi mlađi vozio Mercedesom G klase, ali ne blindiranim, osjetio ugroženim Bandićevim vozačem. Spustio je prozor i rekao Ljutiću, za kojeg nije znao ni tko je, ni što je: “Kako to voziš, pazi malo!”

Dok su se oni prepirali u vožnji preko prozora, Bandić se nagnuo sa suvozačkog mjesta i Tedeschiju poručio: “Što ti mulac hoćeš, što je?”. Na to mu Emil nije ostao dužan, ali nije mu poručio “da je klošar”.

“A, što se ti javljaš? Uništio si cijeli grad, što se ti imaš javljati?”, navodno je Tedeschi poručio Bandiću.

Gradonačelnik se na današnjoj konferenciji za medije gradskog Stožera civilne zaštite kratko osvrnuo na incident iz svibnja.

“Vidite da je gradonačelnik živ i zdrav, pojedinačni bedak na ulici neće me smetnuti da radim svakodnevno. Gradonačelnik je živ i zdrav, a uskoro će bolje i govoriti”, rekao je novinarima.

Bandić komentirao sukob s Tedeschijem: ‘Pojedinačni incidenti i bedak na ulici me neće spriječiti’


Komentari