‘Znamo gdje živiš!’ Doznaju se detalji incidenta u Prečkom, policajac udario nogom BBB-ovca

Foto: schreenshot

Iako su tvrdili da je riječ o redovnom postupanju, zagrebačka policija istražuje incident u Prečkom, te su osnovali stručni tim, potvrdili su za Telegram.

Podsjetimo, u Prečkom je u nedjelju navečer uhićen muškarac. Dok se opirao uhićenju, nekoliko je puta završio na podu, a jedan od policajaca ga je udario nogom.

“Čuo sam viku i izašla na balkon. Mladić je trčeći došao u ulicu iza zgrade i sakrio se iza auta. Kad je vidio da nema gdje, dignuo je ruke”, ispričao je svjedok za 24sata.

Dok je jedan policajac držao mladića na podu, dotrčao je drugi i uz povik “Kud bježiš, kud bježiš?!” udario ga nogom. Nakon što su ga policajci podigli na noge, osumnjičeni se još jednom otrgnuo i završio na podu, uz još nekoliko povika policajaca, koji su ga pitali zašto je bježao.

Sve se dogodilo križanju Vrbja i Petrovaradinske ulice. Svjedok je ispričao da je oko zgrada ukupno bilo desetak policajaca, a sve je trajalo oko 20 minuta.

“Nisam dalje vidio što se događa jer su otišli iza zgrade, ali nije mi bilo svejedno kada sam vidio specijalnu policiju ispod balkona”, ispričao je svjedok uhićenja. Policija je tada tvrdila da je riječ o redovnom postupanju.

Ozlijeđeni mladić je pripadnik Bad Blue Boysa, a prošli tjedan je dijelio letke skupštinarima Dinama. Nakon što su pustili mladića, policajci su mu poručili da znaju gdje živi.


Komentari