ZNA SE O KAKVIM JE OZLJEDAMA RIJEČ: Još dvojica radnika javila se u bolnicu nakon eksplozije u centru Zagreba, jedan od ozlijeđenih čeka operaciju!

Foto: Zagreb.info

Nakon što je u četvrtak oko 9 sati na krovištu zgrade HAZU-a došlo do eksplozije, jedan je radnik hospitaliziran.

EKSPLODIRAO ZAOSTALI ‘ZVONČIĆ’? Eksplozija u centru Zagreba, radnik završio u bolnici

Podsjećamo, na krovu su obavljani radovi kad je iznenada došlo do eksplozije. Navodno je riječ o “zvončiću” koji je zaostao od raketiranja Zagreba u svibnju 1995.

Prema pisanju Telegrama, još dva radnika koja su se u trenutku eksplozije nalazila na krovu HAZU-a zatražila su liječničku pomoć. Onaj koji je jutros hospitaliziran u Klinici za traumatologiju podrijetlom je iz Indije, a trebali bi ga operirati zbog kompliciranih otvorenih prijeloma ruku. Druga dvojica radnika u bolnicu su stigli sami žaleći se na bolove u ušima.

Do eksplozije je došlo tijekom radova na promjeni krovišta. Nakon skidanja starog krova, radnici cu krenuli uklanjati ljepenku ispod njega, a upravo ispod nje navodno se nalazilo eksplozivno sredstvo koje se detoniralo kad je radnik krenuo sa skidanjem ljepenke.

O slučaju se oglasio i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. “Čuo sam se s Policijskom upravom zagrebačkom, oni će izaći sa službenim informacijama. Za sada je pretpostavka da se radi o eksplozivnoj napravi koja je zaostala iz Domovinskog rata”, rekao je.


Komentari