ZIMSKA ČAROLIJA TRAJE I DALJE! Ledeni park produljen još tjedan dana

Već drugu godinu za redom, glasači iz cijelog svijeta na portalu European Best Destinations proglasili su zagrebački Advent najljepšim u cijeloj Europi putem portala European Best Destinations.

Ovu laskavu i prestižnu titulu potvrdili su i brojni posjetitelji koji su u zagrebačkim smještajnim objektima ostvarili rekordan broj noćenja.

Sama činjenica kako je grad Zagreb drugu godinu za redom ponovo na tronu najboljih europskih božićnih destinacija potvrđuje ukupnost napora koji su uloženi u stvaranje prepoznatljivosti grada hrvatske prijestolnice kao izrazito konkurentne turističke destinacije, piše Poslovni dnevnik.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Zbog velikog interesa, Ledeni park već je treću godinu za redom centar Adventa u hrvatskoj metropolina Tomislavcu otvoren do 15. siječnja.


Posjetitelji Ledenog parka, koji je i ove godine stvoren na Trgu kralja Tomislava, mogli su, uz klizanje, uživati uživati su u mnoštvu raznovrsnih sadržaja i gastronomskoj ponudi, no zabava na ledu traje i dalje![/box]

>>>POSLJEDNJA PRILIKA! Advent u Zagrebu traje još samo ovaj vikend

Zimska idila na Zrinjevcu

Zagrebački park Zrinjevac bio je omiljeno mjesto za romantični izlazak i provođenje vremena s obitelji i prijateljima, kupnju najzanimljivijih suvenira hrvatskih suvenira te uživanje u tradicionalnim blagdanskim delicijama.

U zimskoj idili na Zrinjevcu posjetitelji mogu uživati još ovaj vikend.

Dječji program u subotu i nedjelju donosi predstave kada je na programu dječja predstava “Martinov čarobni Božić” od 11:00 do 12:30 sati te kognitivnu radionicu “Mozgaonica” koja će razveseljavati mališane od 17:00 do 19:00 sati.

>>>JEDINSTVEN EDUKATIVNI CENTAR U SVIJETU: U Mozgaonici ćete kroz zabavu ‘nabildati’ moždane vijuge (FOTO)

Tu su i dva koncerta, u subotu svira The Roomors, a u nedjelju Gramofon, oba koncerta na programu su od 20 sati. , radno vrijeme Adventa na Zrinjevcu ovog vikenda je do ponoći. Tijekom vikenda, kućice su otvorene od 10 sati do ponoći.

>>>NIJE ODOLIO NAJLJEPŠEM ADVENTU: Poznati glumac uživa u čarobnom Zagrebu (FOTO)

Komentari