ZIMA U ZOO VRTU: Igre, predstave, nagradne igre i radionice za najmlađe

de.wikipedia.org

Zagrebački ZOO vrt i ove godine priprema mnoštvo edukativnih radionica i sadržaja za najmlađe.

Egzotična zima u ZOO vrtu naziv je za igre, predstave, radionice i druge edukativne programe koji se u Zoološkom vrtu grada Zagreba održavaju od subote 28. studenog pa sve do kraja veljače 2016.

Poruka koja prati cijeli program, je: „Ma tko spava zimi?“ Naime, iako bi mnogi ljudi hladnije dane najradije proveli pod dekicom, u životinjskom je svijetu živo. Mraz, a uskoro i prve pahulje snijega, sa zanimanjem istražuju lavovi, leopardi, medvjedi, crvene pande, deve, sove i drugih. Zbog toga su edukatori Vrta osmislili Egzotičnu zimu u sklopu koje je posebno zanimljiv program ”Zima oko svijeta”. Naime, upravo zahvaljujući njoj, mališani će moći doznati što se sa životinjskim svijetom događa tijekom zime u određenom djelu svijeta.

ma-tko-spava-zimi-cerada

Jedna od najvećih zvijezda zimi je u Zoološkom vrtu Jassper, mužjak alpake s kojim će se posjetitelji Vrta vikendom moći fotografirati u 11.15 i 14.15 sati. Tijekom Egzotične zime u Zoo vrtu sve posjetitelje očekuje još mnogo iznenađenja….


[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]U sklopu Slasne radionice pripremat će se zimske poslastice za stanovnike Vrta, a edukatori će djecu podučavati izradi hranilica i kućica za ptice.[/box]

Komentari

loading...
-->