ZET vam sprema odlična iznenađenja povodom NOĆI MUZEJA

Facebook - Zagrebački holding

U petak počinje Noć muzeja, a ZET ima iznenađenje za sve.

Tradicionalna kulturno – turistička manifestacija Noć muzeja, u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva, održat će se u petak, 29. siječnja. Posjetiteljima će vrata muzeja biti otvorena od 18 sati, do 1 sat poslije ponoći, a ulaz je besplatan.

ZET se, između ostalog, uključuje u manifestaciju i prijevozom posjetitelja izvanrednim linijama koje će u prometu biti od 18 sati.

Turistički tramvaj vozit će na muzejskoj liniji kružnom trasom Trg maršala Tita – Frankopanska – Trg bana Jelačića – Zrinjevac – Mihanovićeva – Vodnikova – Savska – Trg maršala Tita.

Mini autobusi vozit će od Muzeja Mimare na Gornji grad, trasom Frankopanska – Mesnička – Matoševa – Jezuitski trg – Opatička – Ilirski trg – Opatička – Markov trg – Mesnička – Frankopanska – Muzej Mimara.

Autobus će voziti i na liniji od Trga Mažuranića do Muzeja suvremene umjetnosti, kao i do Zagrebačkog velesajma (paviljon 7) i natrag. Uspinjača će voziti do 2 sata ujutro!

Prijevoz turističkim tramvajem, kao i na izvanrednim autobusnim linijama bit će besplatan, dok će se usluga naplaćivati na redovnim tramvajskim, autobusnim linijama i uspinjači!

U Noći muzeja, šetnja kroz povijest Zagrebačkog holdinga i razvoj komunalnih usluga metropole prikazuje se prigodnim postavom u paviljonima 7 i 7a Zagrebačkog velesajma.

Turistički tramvaj, izvanredne autobusne linije ili one redovne najbolji su izbor za putovanje i na ovogodišnju manifestaciju. Na zavidnu prošlost i razvojni tijek javnog prijevoza podsjetit će i bogat postav ZET-a.


Komentari