ZET pripremio prigodne darove Zagrepčanima za Dan grada

ZET

ZET se pridružio prigodnom obilježavanju Dana grada Zagreba.

Prigodnom programu obilježavanja Dana Grada Zagreba, u srijedu, 31. svibnja, i ove se godine tradicionalno pridružuje Zagrebački električni tramvaj besplatnim vožnjama na turističkim linijama.

Iz ZET – a pozivaju sve sugrađane da se pridruže na besplatnim vožnjama turističkim tramvajem iz 1924. godine, koje će svojim prekrasnim izvedbama uljepšati uvijek rado slušani Puhački orkestar ZET-a.

Turistički tramvaj će užim gradskim središtem voziti od 10 do 12 sati, a polazit će sa Trga bana Josipa Jelačića svakih 30 minuta.

Za sve sugrađane, posebice one najmlađe, od 10 do 19 sati vozit će turistički vlakić, a polazit će svakih 40 minuta sa središnjeg gradskog trga.

Također, uz promotivne ulaznice koje će se od utorka, 30. svibnja, moći preuzeti u Turističkom informativnom centru na Trgu bana Josipa Jelačića, građani će znamenitosti Zagreba moći upoznati i jedinstvenom vožnjom panoramskim autobusima koji polaze iz Bakaćeve ulice.

Crvena linija polazi u 10, 12, 14 i 16 sati te obuhvaća vožnju užim gradskim središtem, dok zelena linija s polascima u 12 i 15 sati prolazi i širim područjem grada,obuhvaćajući sportsko-rekreacijske sadržaje poput Jaruna, Bundeka i Maksimira.

Broj ulaznica je ograničen, a promotivne vožnje panoramskim autobusima ujedno su i najava početka nove sezone kružnih vožnji na koje će turistički autobusi redovito krenuti od četvrtka, 1. lipnja.

Komentari