Žena Zorana Milanovića uči djecu seksualnom odgoju!

Facebook: 21 put prema uspjehu

U jučerašnjem RTL Direktu kod Zorana Šprajca, gostovala je Sanja Musić Milanović.

Kako u najnovijoj anketi koju je Promocija plus provela za RTL Zoran Milanović osvaja simpatije 19,8 posto ispitanika, Zoran Šprajc je upitao suprugu bivšeg premijera je li spremna i za predsjedničku kampanju. Musić Milanović je na to odgovorila : “Ja se bavim kampanjom ‘Živjeti zdravo’, to je dosta posla. Mene ne mora pitati.” Rejting je Milanoviću u odnosu na prethodna istraživanja porastao za četiri postotna boda, no i dalje je daleko iza aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Ipak Musić Milanović nije stigla u studio RTL-a kako bi komentirala planove svog supruga, već kampanju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pod sloganom  ‘Nema maženja bez paženja’. Gošća RTL-a bila je i suradnica Lana Kasumović. Njih dvije su kroz emisiju govorile o potrebi da se mlade educira o odgovornome seksualnome ponašanju, odnosno da ih se upozori na nužnost korištenja kondoma prilikom seksualnih odnosa, kako ne bi sebe ni partnere izlagali svim opasnostima koje nosi neodgovorno spolno ponašanje.

Musić Milanović je upozorila da su njihova istraživanja pokazala da mladi sve manje koriste kondome.’ Mi se zapravo bavimo i očuvanjem i mentalnog i tjelesnog zdravlja. Ovo će doprijeti do njih. Nadamo se da će se to kod njih i primati. A onda će i nešto naučiti. Mi ih pokušavamo bombardirati sa svih strana’, rekla je Musić Milanović, istaknuvši da će se kampanja voditi na internetu, ali da će postaviti i mnoštvo plakata. Obje su gošće konstatirale da je poražavajuće što većina hrvatske mladeži ne zna kako se može prenijeti HIV.


Komentari