Željko Pervan najavio još jedan nastup

lisinski.hr

Željko Pervan je na današnjoj konferenciji za medije najavio čak dva nastupa u Lisinskom za koje vlada iznimno veliki interes publike – zato će na pozornici Lisinskog nastupiti dvije večeri, 10. veljače i 2. ožujka.

Ogroman interes javnosti za njegov dugogodišnji rad potvrđen je kada je u vrlo kratkom roku rasprodao prvi termin, zbog čega je odlučio najaviti i drugi.

Posjetitelje očekuje dva sata posebno promišljenog programa, svojevrsna kompilacija najboljih djela dugogodišnje karijere: „Udivljen sam svijetom, prekrasan je, sve me nevjerojatno zanima – od biljaka, životinja, ljudi, žena muškarci… to mozak upija i onda taj mentalni sklop koji sam dobio rođenjem stvara. To je stand up. Ne govori Željko Pervan nego lik koji je začuđen životom i svijetom oko sebe. Iskoristit ću priliku da sve dobro posložim u dva sata, sve ono o čemu sam promišljao u životu ću probati dobro strukturirati. Ovo je jako rijetka prilika na ovim prostorima.“

Naglasio je kako je u Mostaru prodao 984 ulaznice, a u Slavonskom brodu 1100 ulaznica za nastup te odgovorio  na pitanje što će se dogoditi nakon „Zadnjeg puta“: “Nakon zadnjeg puta dolazi reinkarnacija. Zeznuo sam se, dao sam ime „Predzadnji put“ jer to ljudi ovdje vole. Kad Hrvat shvati da je nekom zadnji put, odmah svi navale. Tako je bio „Predzadnji put“ pa ako se nakon toga pojavim u Otočcu da ne kažu da lažem. Međutim, sad smo dodali i „Zadnji put“, a treća će se zvati „Majke mi, zadnji put!““

Ulaznice za drugi datum, 2. ožujka 2019., po cijeni od 70/90/120/140 kn mogu se kupiti online na www.lisinski.hr ili na blagajni Dvorane.

Komentari