Želiš besplatno na more ovog ljeta? Evo kako je to moguće!

Udruga Seasplash poziva sve zainteresirane da se uključe u volonterski tim 17. Seasplash festivala te da sudjeluju u pripremi i realizaciji jednog od najdugovječnijih hrvatskih glazbenih festivala.

Sigurno vam nije promakla vijest o tome da se smo se ovog ljeta uputili na sasvim novo putovanje te da ćemo se družiti na novoj festivalskoj lokaciji u srcu Dalmacije, na plaži i rtu Martinska, nedaleko od grada Šibenika. Stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku i pridružite nam se u još jednoj Seasplash avanturi jer otvaramo novo poglavlje u povijesti festivala. Seasplash obitelj od samih početaka omogućuje mladima (i onima koji se tako osjećaju) da kroz volonterski rad steknu i potvrde radna iskustva u rastućoj festivalskoj industriji te nova poznanstva iz cijelog svijeta. U nastavku provjerite sve bitne informacije u vezi volonterskog angažmana na 17. Seasplash festivalu.

Koji je period volontiranja i koje aktivnosti obuhvaća volonterski angažman? 

Volontiranje je predviđeno za period od 15. do 22. srpnja 2019. godine. Ono što trebaš znati je da se možeš prijaviti za volontiranje u dvije festivalske faze – predfestivalsku (15. i 17.7.) i festivalsku fazu (18. – 22.7.). Volonterski angažman obuhvaća aktivnosti poput usmjeravanja posjetitelja i informiranja o programu i popratnim sadržajima festivala, asistencija u festivalskoj kuhinji, održavanje komunikacije i reda unutar festivalskog prostora te ispomoć u infrastrukturnim poslovima. Volonteri će ovisno o dodijeljenoj volonterskoj poziciji biti podijeljeni u smjene, dok je maksimalan broj radnih sati u jednoj smjeni 8 sati.

Tko može postati volonter Seasplash festivala?

Volonteri Seasplash festivala mogu postati sve punoljetne osobe, neovisno o zemlji porijekla.

Kako se mogu prijaviti i do kada traju prijave?

Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 30. lipnja 2019. godine putem online prijavnice: bit.ly/get-involved-volunteers

Što uključuje volonterski paket?

Za sve kandidate čije prijave budu prihvaćene, Seasplash festival će osigurati festivalsku ulaznicu, besplatno mjesto za kampiranje (nužna je vlastita oprema) te ovisno o volonterskom angažmanu, bonove za piće i topli obrok.

Važno!

U slučaju iznenadne spriječenosti ili odustajanja od volonterskog angažmana, unaprijed molimo kandidate da svoje sudjelovanje obavezno otkažu najkasnije do 7. srpnja 2019. godine (23:59). Selekcija volontera slijedi odmah po završetku prijava. Kandidati čije smo prijave uspješno prihvatili i koji su ispunili uvjete, o svom volonterskom angažmanu bit će obaviješteni 3. srpnja 2019. godine.

Kontakt za dodatna pitanja: [email protected]


Komentari