‘ŽELIM ŽIVOT’ Predsjednica i premijer javljat će se na telefonske pozive građana

Zaklada Ana Rukavina

Koncert humanitarne akcije ‘Želim život’ Zaklade Ana Rukavina održat će se večeras na Trgu bana Josipa Jelačića. Publiku će zabavljati Halid Bešlić, Indira, Crvena jabuka, Maja Šuput, Miroslava Škoro, Ivan Zak, Vatra, Lana Jurčević, Boris Novković, Opća opasnost, Mia Dimšić i Nives Celzijus.

Ured predsjednice RH javlja da će i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovati u humanitarnoj akciji javljanjem na telefonske pozive građana u ‘Call centru’ u 21 sat. Tijekom koncerta, koji će prenositi Nova TV, u call centru u kavani Johann Franck na Trgu uglednici javnog života javljat će se na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. Predsjednik Vlade Andrej Plenković također će sudjelovati u pozivnom centru 13. humanitarnog koncerta “Želim Život” Zaklade Ana Rukavina.

Građani također mogu podržati rad Zaklade pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 5 kuna (+ PDV), a pozivi građana na humanitarni broj bit će mogući tijekom cijelog prosinca.

 

Komentari