ZELENE NINDŽE U ZAGREBU: Zaštitni znakovi sredstva protiv buha i nametnika (FOTO/VIDEO)

Antiteza d.o.o.

U subotu ujutro na Cvjetnom trgu će se uputiti u Travno gdje je popularana parkić za pse, a u nedjelju će prošetati Maksimirom u jutarnjim satima.

U posljednjih tjedan dana na području Zagreba, viđeni su neobični zeleni likovi poput onih iz crtića – zelene nindže koje predstavljaju zaštitni znak sredstva protiv buha i krpelja!

Naime, zelene nindže dio su Frontline promotivne kampanje, jer oslobađaju snagu potpune zaštite. Originalnom idejom potaknulo se Zagrepčane da neovisno o tome čime štitimo svoje kućne ljubimce saznamo više o buhama i krpeljima jer je njihova sezona tek počela.

Počela je invazija krpelja, a ove godine situacija je još dramatičnija nego prije. Kroz zadnjih desetak dana veterinari liječe veliki broj pasa od bolesti koje prenose krpelji. Podataka od tome jesu li ugrizli ljude još uvijek nema, no sezona je tek počela. Krpelje se može “pokupiti” dok bezbrižno šećete s djecom Zrinjevcom, pustite psa da se istrči na Ribnjaku ili ste s obitelji na Bundeku. S toplijim danima i buhe počinju zadavati probleme kućnim ljubimcima, a zbog što lakšeg suživota sa našim psima i mačkama važno je da ih se riješi buha. Cjelogodišnju zaštita svojeg ljubimca, uključujući zimske mjesece bit će najsigurnija zaštita.

Kako to izgleda kada su u akciji zelene nindže, pogledajte u nastavku teksta:

 

 

 

Komentari