Žele stati na kraj jednoj skupini vozača: Policija kreće u veliku akciju, građani mogu prijaviti lokacije na kojima će pojačati nadzor

Policija, ilustracija (Foto: Josko Supic / CROPIX)

Zagrebačka policija najavila je da će u skladu s planom aktivnosti organizacije “ROADPOL-a” od 14. do 20. lipnja 2023. godine provesti preventivno-represivnu akciju “Nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga”.

Osim toga, u periodu od 17. lipnja u 7 sati do 18. lipnja u 7 sati provodit će se 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga, a tim povodom pozivaju građane da do subote 10. lipnja predlože lokacije na kojima smatraju da bi trebalo provesti pojačan nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

“Akcijom je predviđeno provođenje mjera usmjerenih na ostvarivanje veće razine sigurnosti u prometu, s ciljem sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga, kao i drugih težih prometnih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća”, poručili su iz zagrebačke policije.

Navode da građani svoje prijedloge mogu dostaviti elektroničkom poštom na adresu [email protected].


Komentari