Zekin Grad: Na Bundeku će osvanuti gnijezdo od 300 kvadrata

commons.wikimedia.org

Uskršnji ugođaj zavladat će Bundekom.

Na Bundeku je krenula izgradnja Uskrsnog gnijezda veličine 300 m2 i ostatka Zekinog Grada koji će se prostirati na 1.000 m2 površine i sve će biti od sijena. Svečano otvorenje održat će se 14. travnja kada počinju i aktivnosti za građane koje će trajati do 16. travnja.

Očekuje vas cjelodnevni program od 10 do 19 sati, a planirana je zabava i za velike i za male.

Uskrsno gnijezdo u središtu Zekinog Grada napravljeno od slame i drugih prirodnih materijala u kojem su pisanice različitih veličina i skulpture od slame. U gnijezdu su foto korner za uslikati nezaboravne trenutke i kreativna radionica za izradu i oslikavanje pisanica, potkivanje jaja, zekina crtaonica, izrada predmeta od slame…

Zabava oko gnijezda zagarantirana je uz električni vlakić, bungee trampoline, zračne dvorce s toboganima, izviđački logor sa šatorima. Osim toga organizirana su i natjecanja poput potrage za jajima, potezanja užeta i različitih drugih igra za mališane. Kućice za okrijepu smještene su u “chillout zoni”, a tu je i još kreativnih radionica.

Zekin Grad i gnijezdo će biti sastavljeno od 5 tona sijena koje će po završetku biti donirano Udruzi za terapijsko jahanje, Zagreb.

Program:

10:00 – 10:30 Animacija djece
10:30 – 14:00 Natjecanje u tucanju jaja i druge igre, kreativne radionice
14:00 – 16:00 Plesno ukrašavanje pisanica, photo i ostale zabavne aktivnosti

Ovo je prvi puta da je u Zagrebu organiziran Uskrsni program, izvjestio je Soundset.

 


Komentari