ZDRAV POČETAK DANA: Poliklinika Affidea Čavka na doručku je ugostila mnoge poznate

press

Doručak je najvažniji obrok u danu, stoga se moramo pobrinuti da bude zdrav.

U zagrebačkoj poliklinici Affidea Čavka u četvrtak, 16. lipnja organiziran je “Zdravi doručak”, koji je okupio brojne poznate hrvatske umjetnice i umjetnike, koji su uživali u zdravim jutarnjim zalogajima i svježim voćnim sokovima.

Affidea je svoj prvi Zdravi doručak organizirala vođena svojom krilaticom “Ništa nije važnije od zdravlja”, a tom je prilikom predstavljena i vrhunska dijagnostička oprema koja ovu polikliniku svrstava u najsuvremenije opremljene poliklinike u ovom dijelu Europe.

Domaćini Zdravog doručka bili su Affideini djelatnici, predvođeni prim.dr.sc. Krešimirom Čavkom i mr.sc. Igorom Skljarovim, a neki od brojnih uglednih gostiju bili su Ana Begić, Edvin Liverić, Vesna Tominac Matačić, Suzana Nikolić, Lana Barić, Biserka Ipša, Iskra Jirsak, Sanja Drakulić, Anđela Ramljak i drugi.

press
press

Nakon rebrandinga Euromedica u Affideu ranije u travnju ove godine, ovom je prilikom javnosti predstavljena poslovna filozofija Affidee, kao i novouređeni prostor i najsuvremenija oprema. Tu se, uz onu za magnetnu rezonanciju, ističu i novi 64-slojni CT uređaj te najnovija oprema za ultrazvuk te novi multifunkcijski laserski sustav koji će se koristiti u dermatologiji.

press
press

Osvještavanjem o važnosti prevencije i svakodnevne brige za zdravlje, čija je prehrana svakako važna karika, još jednom potvrđujemo Affideinu posebnost, ona u svih 14 zemalja u kojima djeluje, na prvo mjesto stavlja zdravlje pacijenata, omogućavajući jednostavnu i učinkovitu komunikaciju liječnika i pacijenata. Stalnim ulaganjem u tehnologiju i opremu te okupljanjem izvrsnih profesionalaca, želimo biti zdravstveni lider u našem okruženju”, ističu u Affidei Hrvatska, koja je, prije kao Euromedic, prisutna već osam godina s Poliklinikom Dr. Kalajžić u Splitu i Poliklinikom Maja i Krešimir Čavka u Zagrebu.

Usluge koje Affidea nudi su CT, MR i ultrazvučna dijagnostika, rendgen, mamografija, snimanje čeljusti i zubi, specijalistički ginekološki, ortopedski i neurološki pregledi, pregledi interniste gastroenterologa i dermatologa te, naravno, preventivni sistematski pregledi.

>>>STO POSTO PRIRODNI REGENERATOR: Oporavite svoju kosu uz mango i banane

>>>MAHUNARKLA SLANUTKA: Manje kaloričan od mesa, a imaju podjednak broj proteina


Komentari