‘ZBOG VAS SAM MIRNO SPAVAO’ Stanar Trešnjevke se zahvalio policajcima na uspješnoj akciji privođenja fantoma koji je sijao strah mjesecima

Posao mu je pratiti ljude, ilustracija (Foto: Pixabay)

Vijest da je konačno ulovljen ‘fantom s Trešnjevke’, uljepšala je jutro stanarima tog kvarta. Podsjetimo, zagrebačka policija privela je 41-godišnjaka u ponedjeljak.

Misterioznog muškarca, mještani tog kvarta pokušali su uloviti u više navrata, no kako se kretao na biciklu, bijeg je uvijek bio uspješan. 41-godišnjak je prozvan fantomom jer je Trešnjevčanima ulazio u dvorišta, zavirivao kroz prozore i snimao ih.

Jedan od stanara tog kvarta, Zdenko zahvalio se zagrebačkoj policiji, a što im je poručio pročitajte u pismu pohvale kojeg je objavila Policijska uprava zagrebačka ovog četvrtka:

“Poštovani svi, dobro jutro, meni osobno jest.

Kao što sam se javio za pomoć tako se moram i javiti da je nepoznata osoba sinoć privedena kako su me obavijestili. Vidjet ćemo što će što će sustav države napraviti da se toj osobi pomogne jer prije svega toj osobi treba pomoć.

Sinoć smo šetajući Ivanečkom ulicom na Trešnjevci i uočili tu osobu u dvorištu kuće br. 39. Kada smo počeli vikati na njega ostavio je bicikl i ispao mu je mobitel na što smo pozvali policiju. Moram napomenuti da je iz iste kuće kasnije izašla malodobna osoba koju je očito gledao kroz prozor kuće.

Na poziv su se odazvala dva mlada policijska službenika koji su jako profesionalno pristupili cijelomu slučaju i koji su imali vremena saslušati cijeli događaj. Podijelio sam sa njima sve već ranije dostavljene informacije o toj osobi kao i to gdje se možda nalazi da bi nakon dva sata dobio poziv da je navedena osoba privedena.

Veliko hvala policijskim službenicima radi njih sam mirno spavao noćas! Bravo dečki, svaka vam čast i veliko hvala na trudu i zalaganju”.


Komentari