Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u večernjim se satima zauzima jedan prometni trak

FOTO: Zagrebački Holding

Na autobusnoj liniji 138 (Britanski trg – Zelengaj – Britanski trg) uvedena su četiri nova polaska radnim danom (20.45, 21.15, 21.45 i 22.15) s Britanskog trga.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopot.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Zbog uređenja pločnika u Ulici Božidara Magovca 15, do 9. studenog nije moguće parkiranje i zaustavljanja vozila.

U Prigradskoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovičke ceste, zbog radova na plinovodu prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 15. studenog u 20 sati.

Zbog izgradnje plinovoda uspostavljena je privremena regulacija prometa na Glavničkoj cesti i okolnim ulicama, od Bučijeve do Mladičkove ulice i Friganovoj ulici u Glavnici Donjoj. Planirani završetak radova je 15. studenog u 20 sati.

Privremena regulacija prometa zbog polaganja elektroenergetskog kabla primjenjuje se u ulicama Bukovački lX. odvojak, Ulici Bukovac i Ulici Gornji Bukovac do 22. studenog u 20 sati.

Ulicom Josipa Antolaka, od Ulice Vinka Sedinića do kraja ulice, zbog uređenja se prometuje prema privremenoj prometnoj regulaciji do 30. studenog.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u večernjim se, odnosno noćnim satima zauzima jedan prometni trak. Slobodnim se dijelom kolnika vozi nesmetano. S obzirom na to radovi traju od 20 do 6 sati, moguća je slabija protočnost prometa u spomenutom razdoblju. U ostatku dana zauzet je samo prometni trak namijenjen kretanju javnogprijevoza putnika, a prometovat će se prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Komentari

loading...