Zbog radova se zatvaraju ulice u samom centru grada, ali i na periferiji: Neke će bez prometa biti gotovo mjesec dana

Foto: Darko Tomas / CROPIX/ Ilustracija

Dolaskom ljeta osim očekivanih vrućina kreću i radovi na zagrebačkim cestama. Zbog saniranja šteta od potresa ove godine bi ti radovi mogli biti i u puno većem obujmu.

Tako će zbog uklanjanja dimnjaka Ulica kralja Zvonimira u smjeru istoka na dijelu od Šubićeve do Heinzelove ulice, u utorak 23.06. u vremenu od 9 do 19 sati, bit će zatvorena za sav promet. 

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: 

  • Ulica kralja Zvonimira – Šubićeva – Martićeva – Heinzelova – Ulica kralja Zvonimira  

Također, zbog potrebe izvođenja radova uklanjanja dimnjaka Petrinjska ulica na dijelu od Boškovićeve do Amruševe ulice, od petka 19.06. do petka 26.06. u vremenu od 9 do 19 sati, bit će zatvorena za sav promet.

Zbog izvođenja radova izgradnje kužnog toka i sanacije kolnika na Gračanskoj cesti u zoni raskrižja s Ulicom Gračansko Dolje, bit će zauzet dio kolnika na navedenoj lokaciji dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu u vremenskom razdoblju od subote 20.06. do ponedjeljka 24.08. u vremenu od 7 do 20 sati.

Osim u samom središtu grada radovi će se odvijati i na periferiji. Tako će za potrebe izvođenja radova uređenja kolnika, Branovečka cesta na dijelu od Ulice Novoselečki put do Ulice Mudifaji od utorka 23.06. od 06:30 sati do utorka 14.07. do 4 sata, bit će zatvorena za sav promet.

Iz Grada sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Komentari