Zbog radova preusmjereno 6 autobusnih linija

commons.wikimedia.org

Uspostavlja se i dodatna linija.

Zbog radova u Puškarićevoj ulici, na dijelu od Karlovačke ceste do pristupne ceste za Jadransku aveniju, od petka, 19. svibnja, od 9 sati, do utorka, 23. svibnja, autobusne linije 111 Savski most – Donji Stupnik – Stupnički Obrež, 112 Savski most – Lučko, 132 Savski most – Goli Breg – Brezovica , 164 Savski most – Horvati, 165 Savski most – Klinča Sela i 168 Savski most – Ježdovec – Prečko, prometovat će djelomično izmijenjenim trasama.

Autobusne linije 111, 132, 164 i 168 prometovat će sa Savskog mosta uobičjenom trasom do raskrižja Karlovačke ceste i pristupne ceste za Jadransku aveniju, skrenuti desno na rotor Jarušćica, lijevo na Jadransku aveniju kojom prometuju do čvora Lučko i dalje uobičajenim trasama. Pri povratku prometuju istom izmijenjenom trasom.
Autobusna linija 165 prometovat će navedenom obilaznom trasom samo u nedjelju, 21. svibnja.

Zbog radova u Gornjostupničkoj ulici, koji su u tijeku od prosinca 2016. godine, autobusne linije 164 i 165, kroz općinu Stupnik i dalje voze obilazno preko Ventilatorske ulice i Ulice Svetog Benedikta.

Izmijenjenom trasom u navedenom periodu prometovat će i autobusna linija 112. Autobus će sa Savskog mosta voziti uobičajenom trasom do rotora Jarušćica, skrenuti desno na pristupnu cestu za Jadransku aveniju te će od čvora Lučko voziti uobičajenom trasom do krajnjeg odredišta. Pri povratku autobus vozi istom izmijenjenom trasom.

Za vrijeme radova uspostavit će se privremeno obostrano autobusno stajalište u zoni raskrižja Karlovačke ceste i Ulice Remetinec.

Kako bi se uspostavila čim kvalitetnija prometna povezanost za stanovnike naselja Blato, uspostavlja se privremena autobusna linija 195 Savski most – Blato.


Komentari