Zbog koncerta ispred HNK-a tramvaji će u centru grada na dva sata voziti preusmjereno

FOTO: Zagrebački Holding

Svečani koncert kojim se obilježava peta godišnjica članstva Republike Hrvatske u Europskoj Uniji održat će se u subotu 30. lipnja ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta te će iz tog razloga biti obustavljen tramvajski promet preko Trga Republike Hrvatske od 20.50 do 23 sata.

Sve tramvajske linije koje prometuju u smjeru zapada bit će od 20.30 sati s Trga bana Josipa Jelačića preusmjerene na Glavni kolodvor i Vodnikovu ulicu.

Tramvajske linije 12 i 14 u smjeru Dubrave, odnosno Mihaljevca, bit će preusmjerene na Vodnikovu ulicu i Glavni kolodvor, dok će linije 13 i 17 iz Savske ceste biti preusmjerene u Jukićevu ulice te će prometovati Ulicom Republike Austrije i Ilicom preko Trga bana Josipa Jelačića do svojih uobičajenih trasa.

Tramvajske linije 6 i 11 iz Črnomerca će prema istoku voziti redovnim trasama, kao što će i autobusna linija 118 prometovati redovito.

Završetak koncerta je najavljen za 23 sata nakon čega se očekuje uspostavljanje redovitog prometa, no moguće je da se preusmjeravanje prometa i produlji.

Prometne službe ZET-a pratit će situaciju na terenu i koordinirati promet kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost.

Komentari

Komentari