Završio krizni sastanak dobavljača: ‘Želimo stabilnost, razgovarat ćemo s Agrokorom i Vladom’

FOTO: Petar Glebov/PIXSELL

Predsjednik Uprave Kraša Damir Bulić kazao je da je želja bila da koordiniraju aktivnosti.

U ponedjeljak 20. ožujka u 11 sati u zgradi Kraša sastali su se predsjednici uprava šest prehrambenih kompanija – Vindije, Dukata, Francka, Atlantic grupe, Podravke i Kraša, kako bi raspravili pitanje Agrokora.

Nakon završenog sastanka uprave Kraša i pet dobavljača, predsjednik Uprave Kraša Damir Bulić kazao je da je želja bila da koordiniraju aktivnosti. “Razgovarat ćemo s Vladom i Agrokorom”, kazao je.

“Sastalo se pet kompanija, najvećih proizvođača prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj. Ono što je bila intencija sastanka da koordiniramo naše aktivnosti i mišljenja vezano uz trenutnu situaciju u poslovanju u Hrvatskoj. Prvenstveno mislimo na koncern Agrokor i što se tiče budućnosti, da koordiniramo aktivnosti koje ćemo voditi i o kojima ćemo razgovarati sa svim dionicima ubuduće u tom procesu.

Prvenstveno smatramo Vladu, koncern Agrokor i ostale financijske institucije. Ono što nam je u planu i intencija prvo je stabilnost naših kompanija i stabilnost koncerna Agrokor, našeg najvećeg distributera i našeg najvećeg kanala za prodaju u Republici Hrvatskoj”, dodao je.


Komentari