Zaustavio bus kako bi pomogao: Pršte pohvale na račun ZET – ova vozača

Facebook

Svaka čast anonimnom vozaču koji je pokazao što znači biti čovjek s velikim Č.

Na račun djelatnika ZET -a više pršte kritike, nego pohvale. Uvijek je u pitanju isti popis problema – bahatost, agresivnost, nekultura… No, koliko god Zagrepčani vodili bitke i ratove sa ZET – ovcima, isto tako ne propuštaju priliku za uputiti zahvalu i pohvalu kada je u pitanju dobro djelo od strane “braće u plavom”.

Tako je Anita u Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb2 opisala dirljivu akciju spšavanja male sove koju je udario auto, a u kojoj je jedan od glavnih aktera bio upravo vozač ZET – ova autobusa.

“Vozač ZET – ova autobusa vidio je malu sovicu kako ju je udario auto, nije joj mogao pomoći jer je na dužnosti i ne može uzeti sovu u autobus. Vidio je mene da uzimam novine iz sandučića, zustavio autobus i zamolio za pomoć. Naravno uvijek i svakome kad god je moguće treba pomoći. I eto kreće akcija, zovem našeg veterinara on me upućuje na azil Dumovec i ono najbitnije u najkraćem roku dolaze po malo sovicu kojoj je najvjerojatnije ozlijeđeno samo krilo. Veliko hvala svima, vozaču ZET-ova autobusa, azilu Dumovec!!! Sova je spašena”, napisala je Anita.

Facebook/Zakaj volim Zagreb
Facebook/Zakaj volim Zagreb

“Nekolicina loših i ogorčenih ljudi baca loše mišljenje na druge. Ako su jedan, dvoje ili troje ZET-ovaca loši nemojmo zaboraviti na one dobre koji nas svakodnevno voze od kuće do posla i gdje već ne. Zato dobrim ljudima kapa dolje”, dodala je sugrađanka Anita te je istaknula kako je vozač imao veliku želju za pomoći ozlijeđenoj sovi, a ona mu se prva našla na putu.

Svaka čast anonimnom vozaču koji je pokazao što znači biti čovjek s velikim Č.


Komentari