ZATVARA SE FRANKOPANSKA! U subotu oprezno u centar grada, a nova pravila imaju i drugi dijelovi Zagreba

Foto: Zagreb.info

Iz Grada Zagreba obavijestili su o promjenama u prometu koje će ovih dana potencijalno stvoriti gužve u gradu.

Tako će zbog podizanja tereta autodizalicom Frankopanska ulica na dijelu od Ilice do Dalmatinske u subotu 8. listopada od 7 do 19 sati biti zatvorena za promet.
Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ilica-Kačićeva-Prilaz Gjure Deželića-Frankopanska ulica. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Osim toga, zbog radova na revitalizaciji vrelovoda od 4. do 15. listopada do 20 sati za sav promet je zatvorena Trnjanska cesta na dijelu od Slavonske avenije do
Starotrnjanske ulice.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova su: Starotrnjanska – Drinska – Lastovska – Kruge – Slavonska avenija i obratno. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Također, zbog radova na sanaciji kolnika Ulica Graberje na dijelu od Kustošijanske do Kotoripske zatvorena je za sav promet do 8. listopada do 4 sata.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova su: Graberje – Ulica Vojmila Rabadana – Kustošijanski venec – Kustošijanska i obratno.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.


Komentari