Zašto je Nađ ubio šestero ljudi? Motiv se krije u njegovom mobitelu

Screenshot Facebook

Pet je dana prošlo od najgrozomornijeg višestrukog ubojstva otkako je samostalne Hrvatske, no i dalje se ne zna točan motiv koji je 36-godišnjeg Igora Nađa nagnao da ubije šestero ljudi, a zatim i sebe.

Ključnu ulogu u njegovu otkrivanju imat će stručnjaci MUP-ova Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” koji će u sljedećim danima pokušati “izvući” svu komunikaciju s Nađeva mobitela, ali i mobitela njegovih žrtava, u koju spadaju, primjerice, poruke koje su razmjenjivali putem SMS-a te raznih aplikacija poput WhatsAppa.

Sudeći prema sličnim vještačenjima, primjerice onom koje je provođeno kad je u zagrebačkom naselju Špansko ubijen Hrvoje Turibak, na rezultate bi se moglo čekati i nekoliko tjedana.

Pogreb sestara Josipe i Maje, njihove majke Filjke i oca Dragomira, kao i Majina sina Paula, bit će danas u 15.50 sati na zagrebačkom groblju Miroševac. S druge strane, pred kućom ubojičine majke Marije koja se sprema pokopati sina u zagrebačkoj Brezovici i dalje je parkirano policijsko vozilo. Kako nam kazuju susjedi, nisu je uopće vidjeli da izlazi iz kuće, piše Večernji.hr.


Komentari