ZAPROSIO DJEVOJKU NA GENIJALAN NAČIN: Na Jarunu ostavio poruku koja je postala hit (FOTO)

Facebook/ZAKAJ VOLIM ZAGREB

Fotografija je objavljena na Facebooku.

Kako romatnika nije nepoznat pojam pripadnicima jačeg spola, dokazuju brojne romantične priče iz našega grada. Tako je nedavno, fotografija para koji se zaručio 2014. godine na koncertu Zaklade Ana Rukavina, doslovno poharao društvene mreže.

Fotograf se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu, razmijenio je podatke jer je paru htio poslati fotografiju za uspomenu, ali izgubio njihov kontakt je izgubio. Srećom, zahvaljujući Facebook grupi Zakaj volim Zagreb”, objavio je spomenutu fotografiju te uspio pronaći mlade zaručnike i podsjetiti ih na ovaj romantičan događaj.

Facebook/Zakaj volim Zagreb
Facebook/Zakaj volim Zagreb

”Zajedno smo 2 godine. Par mjeseci nakon sto smo prohodali Stjepan me zaprosio. Rekao je da nema kaj čekat, da on zna da je to to.”, prisjeća se Dijana s fotografije zr nadodaje kako ih je upoznao njezin brat. Stjepan je i prije samog upoznavanja uredno pozdravljao Dijanu baš svaki put kada bi se sreli u kafiću u koji su oboje izlazili.

>>> NJIHOVIM ZARUKAMA BILI STE ODUŠEVLJENI: Upoznajte glavne aktere filmske prošnje na Jelačiću (FOTO)

No, ovaj put romantičan trenutak dogodio se na zagrebačkom Jarunu u sitnim noćnim satima. ”ANA RECI DA!”, ispisano je na jednoj strani jarunske obale pomoću malih svjećica, a umeđuvremenu nam se javio i mladoženjin kum koji je potvrdio kako je Ana pristala.

”Jedino što vam mogu potvrditi je da je Ana rekla da i da je još uvijek poprilično uzbuđena zbog svega”, kazao nam je.

U petak oko 2 ujutro na Jarunu :)

Posted by Luka Štrosar on Sonntag, 20. März 2016

Što drugo reći nego sretnom paru poželjeti puno sreće u zajedničkom životu.

Ostavljaju stihove pjesama

Od davnih su vremena zaljubljeni na različite načine iskazivali svoju ljubav. Romantičnim gestama neki žele cijelom svijetu poručiti koliko im je stalo do voljene osobe. Tako se i jedan Zagrepčanin odvažio na grafit kojim je ukrasio trafostanicu u novozagrebačkim Dugavama. Stihovima Grašine pjesme “Moje zlato”  postao je pravi hit na društvenim mrežama, a fotografija je dobila preko 3, 200 lajkova.

petar

Iako su neki komentirali kako se ljubav može izraziti i na drugačiji način te da je pisanje grafita neprimjereno, Andrea i Renato koji se odvažio napisati ovaj grafit – i dalje su sretni i zaljubljeni.

>>> PREZGODNOJ ANDREI POSVEĆEN JE GRAFIT U DUGAVAMA, ODUŠEVLJEN I PETAR GRAŠO: ‘Ovo je nešto najluđe što sam napravio’


Komentari