Zaposlite psa: Može putovati svijetom i ocijenjivati luksuzne hotele

PIXABAY/ilustracija

Hotels.com američka je tvrtka za online rezervaciju hotelskog smještaja diljem svijeta. Upravo traže “psećeg kritičara” za vrhunske hotele diljem svijeta koji primaju kućne ljubimce, pišu 24sata.

Pas i njegov vlasnik koji pobjede na natječaju, dobit će 10 vaučera za smještaj u hotelskim sobama, a svaki vaučer vrijedi oko 1300 kuna. Kako bi ušli u konkurenciju, vlasnik mora objaviti najbolje fotografije sa svojim ljubimcem na Instagramu ili izravno na stranici Hotels.com. Nisu objavili kako će točno psi obavljati svoj posao, ali sigurno je da će se na kraju zabaviti i ljubimac i vlasnik.

Naime, psi trebaju odmor jednako kao i ljudi. Stručnjak za ponašanje pasa Graeme Hall prošle je godine za Daily Mail kazao da se i psi osjećaju iscrpljeno.

 

View this post on Instagram

 

Never not living my best robe life. @Dolly_Pawton x #CanineCritic

A post shared by Hotels.com (@hotelsdotcom) on

“To nije samo ekskluzivno ljudski osjećaj, a praznici su idealni za odmor i otklanjanje stresa i kod pasa i kod njihovih vlasnika”, kazao je.

“Volimo svoje ljubimce ponekad i više nego bolju polovicu pa nije čudo da se povećao broj ljudi koji na odmor putuju sa svojim ljubimcem. Naša potraga za psećim kritičarem naš je doprinos tome da osiguramo kvalitetu pet-friendly hotela uz odobravanje četveronožaca”, istaknula je direktorica tvrtke koja posjeduje Hotels.com, Liz Oakman.

Sve prijave primaju se do nedjelje 25. kolovoza. Vlasnici moraju biti stariji od 18 godina, a hrvatski se ljubimci, nažalost, ne mogu natjecati jer se prihvaćaju samo oni iz Ujedinjenog kraljevstva, Francuske, Španjolske, Norveške, Finske, Njemačke, Turske, SAD-a, Kanade, Brazila, Meksika i Argentine.

 

View this post on Instagram

 

Just posing for my totally candid #CanineCritic selfie, snap snap x @Dolly_Pawton

A post shared by Hotels.com (@hotelsdotcom) on


Komentari