Započelo je očitavanje plinskih brojila, tramvajski i autobusni promet redovit

Ilustracija: Ivan Klindić

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu bez vode su potrošači u Zagrebačkom odvojku II. u Rudešu. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom. Bez vode su i potrošači u Ulici Kruškovac na Črnomercu

Tramvajski i autobusni promet redovit je na svim linijama

Podsjećamo korisnike da očitanje stanja vodomjera možete dostaviti do 31. prosinca pozivom u pozivni centar 072 500 400, putem pošte (Vodoopskrba i odvodnja d.o.o., p.p. 896, 10001 Zagreb), osobno (Vodoopskrba i odvodnja d.o.o., Elelonore Patačić 1b, Zagreb) i putem stranice vio.hr.

RADOVI NA PROMETNOJ INFRASTRUKTURI

Ulica Josipa Lončića, na dijelu od kućnog broja 25 do 42, zatvorena je za promet do 31. prosinca.

Ulica Veliki vrh, od kućnog broja 240 do 242 zatvorena je za sav promet zbog sanacije klizišta, do 13. siječnja 2019. godine.

Na dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019godine zauzet je dio nogostupa i kolnika, zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Papir se danas odvozi iz dijelova gradskih četvrti ​Maksimir. Plan odvoza po danima u tjednu pogledajte – ovdje.

OČITANJE PLINSKIH BROJILA

Gradska plinara Zagreb, u suradnji s Hrvatskom poštom, započela je s očitavanjem plinskih brojila. Očitanje će trajati do 15. siječnja 2019. godine, radnim danom i subotom od 8 do 20 sati. Očitači su kupcima dužni pokazati svoju službenu iskaznicu prilikom ulaska u objekt gdje se nalazi mjerno mjesto.


Komentari