ZAPOČELA KAMPANJA! Zagrebačkim taksistima 750 kuna ako reklamiraju HDZ

zagrebancija.com

U Radio Taxiju Zagreb tvrde kako između njih i klijenata koji bi se željeli reklamirati stoji posrednička agencija.

Čini se kako su se taksisti zagrebačkog taksija aktivno uključili u reklamnu kampanju HDZ-a. Naime, na njihove tablete u vozilima stigla je poruka iz Udruženja da se jave svi zainteresirani taksisti koji svoje automobile žele oblijepiti reklamama HDZ-a, piše zagrebancija.com.

”Sve reklame koje su obojene komercijalno i politički bez uvreda su dobrodošle. Ponuđeno je i drugim političkim opcijama, nismo svi ni HDZ, ni SDP. Svi bi htjeli zaraditi novce, ovo je slučajno tako ispalo. Reklamiraju se i na druge strane”, komentirao je politiku Udruženja Radio Taxi Zagreb predsjednik Jozo Kovačević.

Između ostalog, u Radio Taxiju Zagreb tvrde kako između njih i klijenata koji bi se željeli reklamirati stoji posrednička agencija.

”Još nije gotovo, još nije zaključen posao”, kazao jeJunaković.

No, činjenica je da su taksisti već pozvani na objepljivanje svojih vozila, a portal Zagrebancija doznaje i o kojoj je svoti riječ. Naime, taksist koji se odluči svoja vrata oblijepiti HDZ naljepnicama dobit će 750 kuna. U Udruženju tvrde kako financijsku korist imaju samo pojedinci, a ne Udruženje.

 


Komentari