Zapalio se BMW na Radničkoj: Građani gasili prije dolaska vatrogasaca

Iznenada je počeo gorjeti auto na prednjem dijelu kod motora, a požar su gasili i građani te smanjili vatru s protupožarnim aparatom prije dolaska vatrogasaca, piše 24 sata. Potvrdili su da, srećom, nema ozlijeđenih.

Buknuo je požar na BMW-u na Radničkoj cesti u Zagrebu oko 11.32 sati u petak, potvrdili su to iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

“U vožnji je motor od auta počeo gorjeti i svi koji su mogli su gasili požar do dolaska vatrogasaca. Vlasnik je odmah izašao van i bio na mobitelu, bio je u šoku”, ispričala je čitateljica 24 sata.

Buknuo je požar na BMW-u na Radničkoj cesti u Zagrebu oko 11.32 sati u petak, potvrdili su iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

“U vožnji je motor od auta počeo gorjeti i svi koji su mogli su gasili požar do dolaska vatrogasaca. Vlasnik je odmah izašao van i bio na mobitelu, bio je u šoku”, ispričala  je čitateljica.

Vatrogasci su potvrdili da je požar već bio donekle ugašen zato što je već netko od građana ili vlasnik gasio s protupožarnim aparatom.

Na intervenciju je izašlo jedno vozilo sa šest vatrogasaca.

Očevid je i dalje u tijeku.


Komentari