ZAPALILI MOSTOV TRANSPARENT USRED ZAGREBA: Piroman ‘potpalio’ birače i napravio Mostu veliku uslugu (FOTO)

Facebook

U komentarima na objavu oglasilo se dosta Mostovih birača, a čini se kako je paljenje transparenta dobro ‘potpalilo’ i neke Mostove birače koji su uglavnom iskazivali podršku stranci i Boži Petrovu.

Stanje u državi, odnosno, u Vladi daleko je od idealnog, upravo suprotno, u tijeku je velika kriza koja bi na koncu mogla rezultirati i novim izborima. Cijela ta situacija izazvala je veliko razočarenje javnosti pa se tako iz običnog negodovanja prešlo u malo radikalniju sferu iskazivanja nezadovoljstva. Baš jedan takav radikalan i pomalo opasan potez dogodio se Mostu.

Naime, netko je u noći s četvrtka 9. lipnja na petak 10. lipnja zapalio Mostov transparent postavljen ispred njihove središnjice u Smičiklasovoj ulici u Zagrebu.

Nepoznati piroman zapalio je dio transparent na kojem stoji slogan “Javni interes ispred privatnog”, a Most je preko svojeg službenog Facebook profila odgovorio piromanu.

Možete zapaliti i uništiti krpu, ali ne možete stav: Javni interes ispred privatnog”, poručili su Mostovci piromanu, a samim time i svima koji slično razmišljaju.

Birači se ujedinili, “”Ne dajte se Mostovci. Uz vas smo”!

U komentarima na objavu oglasilo se dosta Mostovih birača, a čini se kako je paljenje transparenta dobro ‘potpalilo’ i neke Mostove birače koji su uglavnom iskazivali podršku stranci i Boži Petrovu.

“Izmiče se tlo ispod nogu interesnim skupinama, jer su navikli sjesti u fotelje i derati kožu narodu 4 god. A ono sad vidi vraga pojavio se MOST i traži odgovornost za moguću pljačku i sukob interesa. Neviđeno do sad. Baš zato MOST”.

“Držite se, nema straha ako dođe do novih izbora”.

“Ne dajte se Mostovci. Uz vas smo!! Jučerašnji oštriji Božin stav je zaplašio HDZSDP, prepali su se pa udaraju svim sredstvima. Ne mogu se pomiriti s tim da im mali Mostić ne dopušta da rade od naše države ono što su navikli raditi. Samo jako”.

“Samo se nadam da ste i dosljedni… kao kaj je Božo rekao : ‘Ako treba poginuti ćemo jedan za drugoga’… držite se čvrsto, moralno… jer pravda i poštenje ipak na kraju pobjeđuje… i da… hvala Vam kao jedinim moralnim zastupnicima ( mislim na Vas 12) koji se bore za nas… male ljude, a ne za osobne interese… izbori obavezno i onda ste pametniji za jedno iskustvo i stvari bi trebale biti posloženije… ovo stvarno sada nema smisla”.

“Zar je ovo potrebno komentirati. Vidimo sve iz priloženog o čemu se radi. Božo i ostali Mostovci samo naprijed. Nema predaje“.

Piroman napravio uslugu Mostu?

Ovo su samo neki od komentara, a valja spomenuti i kako je Most do sada nailazio na goleme kritike svojih birača, kako zbog koaliranja s HDZ-om, tako i zbog nepridržavanja predizbornih obećanja, odnosno, neprovođenja reformi, pogotovo onih vezanih za ekonomiju, odnosno, gospodarstvo i financije pa je za Most ovaj palež transparenta zapravo, na neki bizaran način i dobra promocija. Iako možda ružno zvuči, piroman je možda Mostu napravio i neku vrst usluge jer im trenutno kronično nedostaje podrške javnosti, ipak svaka promocija pa i ona s negativnom primjesom, je dobra promocija, a to vrijedi, kako možemo vidjeti i za zapaljeni transparent.

>>> ZANIMLJIV TROJAC UHVAĆEN NA KAVI: Znači li ovo da se Mostu uskoro bliži kraj? (FOTO)

>>> MISLILI DA IH NITKO NE VIDI: Trojica trenutno moćnih političara održala novi tajni sastanak (FOTO)

>>> NEOČEKIVANI OBRAT, KARAMARKO KAZAO: ‘Bilo bi najbolje da premijer, Petrov i ja odemo iz Vlade’


Komentari