Zaobiđite ih: Ove ceste u Zagrebu i županiji zatvorene su zbog radova

Zagreb.info

S proljećem su stigli prvi radovi.

Provjerite na kojim se lokacijama prometuje otežano.

Zbog izvođenja radova izgradnje ograde uz groblje Mirogoj na Remetskoj cesti na dijelu od kućnog broja 19 do autobusnog ugibališta (Mirogoj – Krematorij). Detalje i izmjene pogledajte OVDJE.

Za potrebe izvođenja radova izvanrednog održavanja raskrižja ulice D. Budaka, Hitrecove ulice i ulice M. Krešića od ponedjeljka 27. 03. 2017. godine od 08,00 sati do četvrtka 27. 04. 2017. godine do 20,00 sati, na ulici D. Budaka u smjeru istoka zauzimati će se dio kolnika.


>>>Mjesec dana radova na raskrižju ulice D. Budaka, Hitrecove i ulice M. Krešića

Do 30.ožujka zbog radova na rekonstrukciji kolnika vozit će se naizmjeničnim propuštanjem vozila na dionici županijske ceste ŽC3041 od prilaza ceste prema skeli do križanja sa cestom Drnek-Novo Čiće.

Do 31. ožujka 2017. uz privremenu regulaciju prometa vozi se na državnoj cesti DC225 Zaprešić-Prigorje Brdovečko u Zaprešiću: 1. faza: promet će se odvijati preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 2. faza produljuju se radovi na sjevernom kolniku, a promet se odvija preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 3. faza radovi su na južnom kolniku, a promet će se odvijati na sjevernom kolniku. Obilazak za teretna vozila u tranzitu između Zagreba i GP Harmica bit će državnom cestom DC225 od čvora Jarek do čvora Zaprešić, autocestom A2 kroz čvor Zaprešić, državnom cestom DC1 od čvora Zaprešić do raskrižja s lokalnom cestom LC31024 kod West Gatea do raskrija s ŽC2186 i gradskom ulicama grada Zaprešića do DC225 u centru Zaprešića u oba smjera;

Na ŽC3288 u Vrbovcu u Ulici Stjepana Radića vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, zbog radova, stoji na stranicama HAK-a.

Svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.

Vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).

Na državnoj cesti Cugovec-Glog (DC28) vozi se uz ograničenje brzine (60km/h);

Zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

CESTE ZATVORENE ZBOG RADOVA

Do 1. svibnja zbog radova zatvorena je ŽC3106 Klinča Selo (DC1)-Kupinec (DC36). Obilazak: Ulica Matije Gupca-Zagrebačka ulica- Karlovačka cesta-Školska ulica- ulica Mokrice-Kupinec.
do 22.06.,zbog radova rekonstrukcije tramvajske pruge Mihaljevac-Dolje, promet Ulicama Gračanski Mihaljevac i Gračanske Stube u zoni prijelaza preko tramvajske pruge bit će zatvoren za promet;

Do 19. travnja 2017. do 20,00 sati za potrebe izvođenja radova uređenja propusta Ulica Budenečki put u zoni raskrižja s Drugom Prigorskom ulicom bit će zatvorena za sav promet.

>>>Produljenje radova: Ulica Budenečki put zatvorena do daljnjeg

Do 28.3. zbog radova na ŽC3017 Martinovec Zelinski-Brezovec Zelinski-Gračec, na dionici od Štakorovca do Svete Helene, svakodnevno od 8 do 16 sati cesta je zatvorena za sav promet.

Do 17. svibnja u 20:00 zbog radova će biti zatvorena Brezovička cesta kod kućnog broja 99. Obilazno će se voziti: Karlovačka cesta-Dr.L. Naletilića-Prigradska i obrnuto.

Do 6. travnja u 20 sati nadvožnjak čvora Jarek bit će zatvoren za sav promet. Obilazak: DC225-Ulica Maršala Tita-polukružno na kružnom toku-Ulica Maršala Tita-Aleja Bologne i obratno.

Do 27.05.2017. do 20,00 sati zbog radova za sav promet bit će zatvorena Kraljevečka cesta na dijelu od Grančarske do Kraljevečke I. odvojak. Obilazak iz smjera istok: Grančarska-Kraljevečki bregi-Štrpet-Tumbri-Kraljevečka I. odvojak-Kraljevečka cesta. Iz smjera zapad: Kraljevečka cesta – Pandaki – Harabajsi – Štrpet – Kraljevečki bregi – Grančarska.

>>>DRŽAVNA CESTA DC1 ZATVORENA DO DALJNJEG: Otežan promet kroz Lučko i Stupnik

Komentari