Zanimaju vas odnosi s javnošću, novinarstvo, marketing, lektura? Studentski.hr i SIK traže pojačanje u svim svojim timovima

FOTO: Studentski.hr

Središnji studentski portal Studentski.hr i Studentski informativni kutak, udruga pod čijim okriljem djeluje, i ove jeseni otvaraju vrata novim volonterima. Studenti i drugi zainteresirani mladi imaju priliku brusiti svoja znanja i vještine u nekoliko različitih timova – novinari, lektori, marketing, community management, ljudski resursi, odnosi s javnošću, društvena suradnja, administratori – ako svoju prijavu pošalju do 14. listopada.

Upravo je kroz ovaj portal kroz proteklih 5 godina, koliko postoji, prošlo oko 500 volontera koji su shvatili da diploma u ruci ne znači siguran posao te su se pobrinuli za svoju blistavu budućnost podebljanjem referenci u životopisu. Većina njih danas provodi vrijeme na željenim radnim mjestima. Premda je SIK-ovo sjedište u Zagrebu, pridružiti se zabavnoj ekipi koja godinama servira najvažnije informacije mogu svi zainteresirani diljem Lijepe Naše – geografske udaljenosti premošćuju se društvenim mrežama i pokojim team buildingom.

Podsjetimo, udrugu Studentski informativni kutak osnovali su upravo studenti 2012. godine, a već godinu kasnije pokrenula je svoj najveći projekt – portal Studentski.hr koji se isprofilirao kao jedan od najvećih i najčitanijih studentskih medija u Hrvatskoj, za što je i višestruko nagrađivan. Uz razvoj portala, SIK sve intezivnije radi i na drugim projektima, od kojih se ističu Maraton karijera, održan u svibnju i lipnju ove godine, prošlogodišnja konferencija Should I Stay or Should I Go koja je povezala 400-tinjak mladih s 15-ak uspješnika u poduzetničkom svijetu, projekt Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće i aktualni projekt Informiranje – pravo mladih kroz koji je, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, otvoren info centar udruge.

Premda najviše angažmana volontere očekuje na samome portalu, svoju energiju mogu usmjeriti i u druge projekte za koje iskažu interes, a pruža im se mogućnost da i sami unutar SIK-a pokrenu i vode neke potpuno nove.

Dodatne informacije o otvorenim pozicijama i zadacima koje je potrebno ispuniti za prijavu nalaze se na stranici Studentski.hr/tebe-tražimo.


Komentari