Zamjenica šefa Vinogradske ipak oslobođena krivnje: Tvrdi da sukoba nije bilo!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Upravno vijeće Kliničke bolnice Sestre milosrdnice jučer je donijelo odluku kojom je oslobodilo krivnje zamjenicu ravnatelja Dijanu Zadravec, a koja je u prosincu prošle godine u toj bolnici sudjelovala u incidentu zbog kojeg je morala intervenirati policija, piše Telegram.

Između doktorice Zadravec i voditeljice Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a Sestre milosrdnice Mije Primorac došlo je, naime, do rasprave oko javne nabave za veliki bolnički projekt. Sve je kulminiralo povišenim tonovima i, kako su tada mediji izvijestili, fizičkim obračunom.

U medijima je Dijana Zadravec prozivana zbog nasilnog ispada prema šefici nabave te je u konačnici prijavljena Upravnom vijeću bolnice.

Policija, iako je intervenirala, na kraju nije podnijela prijavu ni protiv Dijane Zadravec ni protiv Mije Primorac. Dijana Zadravec sve je optužbe od početka negirala, a objavljeni su i njezini demantiji vijesti o incidentu u bolnici. Upravno vijeće bolnice sada je zaključilo da nije kriva.

Doktorica Zadravec, koja se trenutno natječe i za mjesto ravnateljice Kliničke bolnice Sestre milosrdnice, danas ponavlja kako do sukoba nije došlo. “Nikakav sukob se tog dana nije dogodio, nego sam ja gospođu Primorac pitala zašto nije obavila zadatak što ga je imala vezano za EU projekt vrijedan 32,5 milijuna kuna koji je bio važan za bolnicu”, rekla je.

Upravno vijeće na kraju je odbilo i zahtjev ravnatelja KB Sestre milosrdnice da se doktoricu Zadravec, koja je predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju, razriješi s mjesta zamjenice.

Komentari