Zagrepčanka šokirana na odmoru: ‘Dragi Dalmoši, od sad idemo u Grčku jer tamo turistima ne mažu go*nima kvake i ne trgaju brisače’

Foto: Facebook

Zagrepčanka koja je očekivala ugodan i bezbrižan odmor ostala je poprilično je zatečena nakon incidenta koji se dogodio u Trogiru.

Naime, kako je objavila na Facebooku netko joj je kvaku na automobilu namazao fekalijama te potrgao brisače. Kako kaže, nakon oovg incidenta, više neće doći na taj dio Jadrana.

Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, Corona i to, vjerujte, da sam mogla bez karantene, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku, jer tamo turistima ne mažu govnom kvake i ne trgaju brisače. Također izdaju račune i ne pokušavaju te opljačkati, jer imaju pametnijeg posla, a i smisao za turizam.

U izjavi za Večerni list Zagrepčanka je kazala da ništa nisu prijavili policiji jer nema smisla. U blizini, kaže, nema nadzornih kamera, a i sumnja da bi našli svjedoka, a i policija ne bi, istraživala takav slučaj.

“Išli smo iz Zagreba u Trogir prijateljima na 3, 4 dana. Auto smo ostavili u srijedu u kvartu na regularnom parkirnom mjestu, nismo parkirali na divlje niti ikome zauzeli mjesto. Kada smo došli do auta u subotu, našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svjedoka, a i policija ne bi, istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami”, rekla je Zagrepčanka koja će ovaj godišnji sigurno dobro zapamtiti.

Turistu na Braču zasmetala pjesma u kafiću pa se požalio općini, no odgovor ga je šokirao

Komentari