Zagrepčanka doživjela šok na parkingu u Zagrebu: ‘Zašto to rade ljudima?’

Parkiralište, ilustracija (Foto: Pixabay)

Pomalo nevjerojatnu priču podijelila je s nama u utorak poslijepodne uzrujana čitateljica koja je proživjela vrlo neugodno iskustvo. Naime, ujutro nešto prije 7 sati, parkirala je automobil na parkiralištu Gredelj u Strojarskoj.

“Nisam čak parkirala ni iza na dio koji je pokriven kamenjem već sam stala na prednji dio parkinga, propisno se parkirala između označenih crta i platila normalno dnevnu kartu. Otišla sam na posao i kad sam se nakon posla, negdje iza 16 sati vratila na to isto mjesto, mog automobila nigdje nije bilo”, govori nam šokirana Zagrepčanka.

Vepar iznenadio ponašanjem: ‘Možda mu nije dobro kad je došao tako blizu ljudima’

1 euro = 7,53450 kuna

“Prvo sam pomislila jesam li uopće došla autom s obzirom da često koristim bicikl i javni prijevoz, jer mi zaista nije palo na pamet da bi itko dirao auto koji je propisno parkiran. Prošlo mi je kroz glavu da nije možda ukraden, ali na sreću sjetila sam se i odmah pozvala Zagrebparking da prvo provjerim s njima”, pojašnjava čitateljica.

Nije bilo upozorenja niti obavijesti

No, iako ju je odgovor s druge strane bar privremeno smirio, po glavi joj se motaju brojna pitanja.

Mladić u ZET-ovom autobusu zgrozio sve oko sebe: ‘Stavio ga je na sjedalo i hranio burekom’

“Premjestili su mi auto na drugu adresu, u Strojarsku 10 jer su nešto označavali, iako ja nisam ništa vidjela. Stvarno mi je laknulo, ali pitam se kako je moguće da tek tako premjeste propisno parkiran automobil, što im nije bilo jednostavnije da ograde taj prostor, stave trake, upozorenje, bilo što nego da priređuju ovakve šokove ljudima?”, pita se čitateljica dodavši kako nije morala ništa platiti za ovo premještanje.

O ovom smo slučaju poslali upit Zagrebparkingu, a njihov ćemo odgovor objaviti čim ga dobijemo.


Komentari