Zagrepčanin pisao vatrogascima jer mu je smetalo njihovo vozilo, ali ovakav odgovor nije očekivao

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Zagreb (JVP) dobili su jučer zanimljivu poruku ljutitog građanina dok su gasili požar na Maksimirskoj ulici.

Njemu su, naime, smetala vatrogasna vozila koja su bila na tramvajskim tračnicama za vrijeme intervencije, a svoju ljutnju i negodovanje je popratio i “sočnim” psovkama.

Nimalo ugodnim riječima putem Facebooka im je poručio da maknu vozila jer se ljudima žuri.

Odgovor koji je stigao od vatrogasaca ga vjerojatno nije oduševio. ‘Hvala što ste nam javili. Očito su vozila zaboravljena tamo. Javljamo ekipi da se odmah maknu zbog Vas. Neće se više ponoviti. Drugi put ćemo brže ugasiti, a i Hitnu ćemo zamoliti da brže pruže pomoć gospodinu koji je stradao”, napisali su mu vatrogasci.

Kada se gospodin malo “ohladio” rekao je kako je njegov prigovor vezan isključivo na zadržavanje vozila na tračnicama pri čemu je ponovo dobio zanimljiv odgovor.

“Predložiti ćemo šefovima da drugi put pošalju mala vatrogasna vozila. Neće ugasiti požar, ali manje prostora zauzimaju”, odgovorili su vatrogasci uz sliku Lego igračke te ponovo oduševili javnost. Time su, osim požara, ugasili i ljutnju užurbanog gospodina.


Komentari