Zagrepčanin izgubio novčanik, nekoliko dana kasnije iznenadila ga je anonimna pošiljka

Foto: Profimedia

Zagrepčanin Domagoj objavio je u Facebook grupi Moj kvart – Črnomerec, jednu nesvakidašnju priču. On je naime u ponedjeljak u dućanu izgubio novčanik u kojem su mu se nalazili dokumenti i kartice.

Propisno je reagirao i poništio kartice te prijavio nestanak dokumenata i zatražio izradu novih. A onda se u petak poprilično iznenadio kada su mu poštom anonimno stigli dokumenti i kartice.

“U ponedjeljak sam u Super Konzumu na okretištu izgubio novčanik. Danas su mi poštom anonimno stigli dokumenti i kartice. Od novca i novčanika sam se već oprostio, kartice poništio i gubitak dokumenata prijavio i zatražio nove. No volio bih se zahvaliti anonimnom nalazniku koji si je dao truda i sve poslao. Ne mijenja mi ništa po pitanju troška i izgubljenog vremena, ali mi je drago što ima ljudi koji su spremni potrošiti svoje vrijeme i novac da nekome vrate što je izgubio. Da je slučajno bilo koji dan ranije bi sve bilo lakše. A namjera je svakako bila na mjestu. Hvala ti, anonimni nalazniče”, napisao je Domagoj.

 

Komentari