ZAGREPČANI ZAPREPAŠTENI: ‘Arap’ hodao po gradu i strašio ljude lažnom bombom (FOTO/VIDEO)

Građani su, malo je reći, ogorčeni ovakvim postupanjem i potrudili su se to i objasniti na malo grublji način.

Na svu sreću riječ je o podvali, ali vrlo neumjesnoj podvali koja je dobro protresla sve koji su je doživjeli. Ova uvrnuta zezancija djelo je portala Telka.hr koji je poznat po šaljivim podvalama i video snimkama. No, nekako se čini kako su ovoga puta malo pretjerali. Osim što su ispali nekorektni prema Arapima poistovjećujući ih s teroristima, iskoristili su i još akutalan strah od terorizma koji vlada Europom od napada na Pariz.

Video u kojem “terorist” straši građane možete pogledati ovdje.

Komentari građana na podvalu

Njihova “teroristička” podvala brzo se proširila društvenim mrežama i naišla većinom na negativne komentare građana koji ovu podvalu nisu prihvatili na duhovit način. Komentari na videosnimku bili su najblaže rečeno oštri, ako ne i brutalni.

“Trebalo ga je primiti i sve kosti mu potrgati”.

“Ima ljudi koji sa sobom nose kratko oružje i instiktivno bi mu propucali mozak i ne bi im trebalo niti sekunda kamoli 5, a autore ove bolesne šarade treba odmah zaustaviti kako ne bi ozljedili sebe a ponajviše druge”.

“Idiotizam, čovjek zdravog razuma stvarno pomisli svašta u takvoj situaciji, ali tog čovjeka treba nalupat da mu nikad više ne padne na pamet ništa slično i njega i tog što je snimao”.

arap s ruksakom
Screenshot


Komentari