Zagrepčani stali u obranu gradonačelnikovih tenisica: ‘U čemu je problem? Bolje i to nego da je gol’

Tomislav Tomašević (Foto: Matija Djanjesic / CROPIX)

Tomaševićev ležerni stil i nije neka novost, vidjeli smo ga već u nekoliko navrata na važnim primanjima kako je dosljedan bijeloj košulji, tamnom sakou, tamnim trapericama i crnim tenisicama.

No, njegovo zadnje pojavljivanje u ležernom izdanju u HNK-u na svečanosti povodom Dana Državnosti, izazvalo je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Iako službeno nije postojao propisani dress code, u načelu se smatra da svečani događaj zahtijeva svečano odijevanje. Međutim, gradonačelnik je odlučio slijediti svoj stil. Još jednom.

Veliki broj čitatelja dalo je svoj komentar na naše pitanje na Facebooku koje je glasilo: ‘Je li vam u redu da gradonačelnik Tomašević na svečane događaje dolazi u tenisicama?’ Kao i uvijek, komentara je bilo ‘i za i protiv’, ali čini se kako većina čitatelja u Tomaševićevom ‘outfitu’ ne vidi ništa sporno.

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Brojni su čitatelji podržali gradonačelnikov stil odijevanja i pri tome istaknuli da im zapravo više odgovara njegova ležernost nego li uglađenost političara koji se povezuju s nečasnim radnjama.

 

Foto: Screenshot

Jedna se čitateljica našalila s čitavom situacijom:

 

Foto: Screenshot

Građani nisu opterećeni gradonačelnikovim ležernim stilom, sve dok, kako kažu, radi svoj posao. Neki su ga usporedili i sa skandinavskim političarima.

 

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Dio čitatelja smatra da nije bilo primjereno doći u tenisicama jer se odjećom pokazuje koliko nekoga ili nešto cijenimo.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Komentari