ZAGREPČANI SE NE BOJE DOJAVA O BOMBAMA: ‘Da zatvore trgovine nedjeljom i praznikom možda bi i dojave nestale’

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Posljednjih mjesec dana Zagrepčani u trgovačke centre ulaze sa strepnjom o mogućoj, još jednoj u nizu, dojavi o bombi. Prošle nedjelje na meti su bili trgovački centri u Novom Zagrebu, dok je vikend prije toga policiji intervenirala čak 11 puta zbog dojava o bombama u centrima diljem Zagreba.

Anketa, foto: Zagreb.info

Stoga, pitali smo vas – plaše li vas dojave o bombama u Zagrebu. “Ako itko ikad, ne daj Bože, postavi bombu, mislim da onda neće biti anonimnih dojava”, smatra čitatelj.

Komentari čitatelja, foto: Zagreb.info

Slaže se s tvrdnjom i drugi komentator koji kaže: “Mislim da je ovo samo upozorenje. Kad će stvarno biti onda neće upozoriti”. Drugi pak aludiraju na rad vikendom i praznicima, pa kaže: “Samo vikendom dojave, ne mora se ništa objašnjavati”.

Komentari čitatelja, foto: Zagreb.info

“Na mene neće ni žena, a kamoli bomba”, našalio se jedan čitatelj, dok drugi jednako šaljivo komentira – “Ne, već sam raznesen”. No, šalu na stranu, Zagrepčani prijetnje vrlo ozbiljno doživljavaju, a čini se kako krivnju svaljuju na rad vikendom i praznicima.

“Da zatvore trgovine nedjeljom i praznikom, možda bi i dojave i bombe nestale”, stoji u jednom od komentara.

Komentari čitatelja, foto: Zagreb.info

“Osjećam se malo neugodno, bit će što bude”, kaže Zagrepčanin u našim komentarima, dok drugi zaziva – “Samo da se ne opustimo…već smo i zaboravili dron, a nismo ga ni u ludilu sanjali”.

Komentari čitatelja, foto: Zagreb.info

“Plaši me jer nikada se ne zna što je u glavama tih idio**, a pogotovo kad u tim centrima rade osobe koje su dio tvoje obitelji”, zaključila je čitateljica.

Komentari