ZAGREPČANI, PRIPREMITE SE ZA KOLPAS: Opsežni radovi u Novom Zagrebu traju do četvrtka (FOTO)

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Radovi u Novom Zagrebu stvaraju prometne čepove, a potrajati će do četvrtka.

Ne bi bilo loše da se naoružate strpljenjem i ranije krenete na posao ako prolazite ovom dionicom. Zbog radova na dva mjesta, na rotoru i na križanju Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu je znatno otežan promet i stvaraju se kolone.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Za vrijeme radova obilazni pravac bit će: Avenijom Dubrovnik (istok) – Avenijom Većeslava Holjevca – Antalovovom – Cimermanovom pa natrag na zapadni dio Avenije Dubrovnik.[/box]

Sjeverni kolnik te izuzetno prometne rute koja veže istočni i zapadni dio Novog Zagrebu zatvoren je još u subotu, kada su počeli pripremni radovi za asfaltiranje Avenije Dubrovnik.

Vikend je zbog uobičajeno smanjenog prometa prošao relativno bezbolno, prave gužve očekuju nas od ponedjeljka, točnije početkom radnod tjedna. Podsjećamo, bez prometa sve do četvrtka, 26. svibnja u četiri sata ujutro, bit će Avenija Dubrovnik na dionici od Avenije Većeslava Holjevca do Cimermanove ulice, piše večernji.hr.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Iz Zagrebačkih cesta upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te građane molimo za strpljenje i razumijevanje.

Promjene u javnom prijevozu

Do promjena će doći u voznom redu nekih autobusnih linija koje inače prometuju Avenijoim Dubrovnik, javlja ZET.

Na dijelu od raskrižja s Avenijom Većeslava Holjevca do Ulice Radoslava Cimermana, autobusne linije 109 (Črnomerec – Dugave) i 222 (Remetinec – Žitnjak) vozit će u zoni radova djelomično izmijenjenom trasom.

 

Za vrijeme posebne organizacije, izvan funkcije bit će autobusna stajališta Muzej suvremene umjetnosti i Velesajam (na sjevernom kolniku Avenije Dubrovnik), dok će se na izmijenjenom dijelu trase, na istočnom kolniku Avenije Većeslava Holjevca uspostaviti stajalište Muzej suvremene umjetnosti, javlja ZET.

Završetak radova očekuje se u jutarnjim satima četvrtka, 26. svibnja.


Komentari