ZAGREPČANI POSLUŠALI MILANA BANDIĆA: Obilo im se o glavu

FOTO: Povijest.hr

Gradonačelnik Milan Bandić je savjetovao građanima da na Sljeme idu autobusom, što su oni i poslušali. Problem, u autobusima nema mjesta, a ne misle uvoditi dodatna vozila. Možemo zbilja reći da se građanima savjet Milana Bandića opet obio o glavu.

“U koje god vrijeme da dođete na bus, gužva je. Mi smo čak i propustili autobus koji je išao sat ranije jer smo odlučili da se nećemo gužvati unutra s malim djetetom. Ali kako sada stvari stoje, i na sljedećem će polasku biti identična situacija”, kaže Marina Belaj za Večernji list. 

“Kako smo odlučili poći busom umjesto autom, morali smo to sve ponijeti sa sobom. Ako se klinci smoče, ne možete ih staviti u auto, upaliti grijanje i krenuti doma. Treba prvo pričekati autobus, doći opet do Mihaljevca pa tramvajem do parkiranog auta. Procedura je to”, govori Sanjin Belaj.

“Vikendom autobusi linije 140 voze svakih sat vremena, prvi kreće u 6.20, a zadnji je polazak prema gradu u 22.40”, pojašnjavaju u ZET-u. Podsjetimo ,potpuna zabrana automobilima na Sljeme će biti 2020. godine kada se izgradi žičara.

 


Komentari