Zagrepčani obilježili 30. obljetnicu ‘POVRATKA U BUDUĆNOST’

PR

Zabavan život pun inovativnih rekvizita.

Uz svjetske metropole i brojni Zagrepčani obilježili su 30. godina od premijere jedne od najsupješnijih SF trilogija, Povratak u budućnost. U organizaciji Fantastic Zagreb film festivala, upravo na datum 21. listopad kada u filmu legendarni Michael J. Fox dolazi u daleku budućnost 2015. godine, posjetitelji su uživali u maratonu sva tri nastavka sve do 01:30 poslije ponoći.

BACK TO THE FUTURE 1

Zabavan život pun inovativnih rekvizita koje je davno snimana filmska uspješnica predvidjela za 2015. godinu posebno je oduševio opernog pjevača Ronalda Brausa, glumca Edvina Liverića te vaterpolista Ivana Marcelića.

Uz uživanje u filmskim projekcijama, filmoljupcima je predstavljen i skaterski performance Chill crew-a, te izložba kolekcionarskih predmeta najvećeg hrvatskog kolekcionara BTTF Marija Borkovića koji je za svoju sadašnju kolekciju predmeta i igračaka povezanih uz film već potrošio oko 30.000 Eura.

U čast 30. obljetnice, Fantastic Zagreb Classic poziva sve zaljubljenike u film i na tematski RnB Confusion party Povratak u budućnost u popularnom Johannu Francku u subotu 24.10. od 23h. Tim Fantastica obećaje vrhunsku zabavu uz brojna iznenađenja, a posjetiteljima s ulaznicom s projekcije trilogije osigurava besplatno piće dobrodošlice.


Komentari