ZAGREPČANI IMAJU VELIKO SRCE ZA MALOG DJEČAKA: Dijelite dalje da saznamo o kome se radi!

Pixabay

Potresna priča iz jednog zagrebačkog vrtića počela se širiti društvenim mrežama. Prema ispovijesti jedne građanke, nekoliko je dječaka izoliralo jednog dječaka samo zato jer je bio siromašan. Ono što je još gore je da roditelji te djece ne vide problem u tome. Štoviše, na zajedničkom sastanku na kojem je psihologica okupila roditelje “bogatih” dječaka te samohranu majku “siromašnog” dječaka, oni su ustvrdili da nema nikakve potrebe da se druže, s obzirom da je on “očito daleko ispod njih”.

Objava koja se dijeli je anonimna pa tako ne znamo o kome se radi. Zagrepčani su ponovno pokazali kako imaju veliko srce i u inbox našeg portala pristigle su lijepe poruke u kojima mnogi žele pomoći samohranoj majci dječaka.

U porukama koje objavljujemo vidi se kako se ovdje radi o dobroj volji i velikom srcu Zagrepčana koji usprkos svojim financijskim poteškoćama žele malom dječaku uljepšati djetinjstvo.

Dijelite dalje kako bismo saznali o kome se radi. Naravno, identitet majke i djeteta bit će poznat samo nama u redakciji. Javite nam se bez srama i stida! Ovako lijepa gesta se ne propušta.


 

Komentari

loading...
-->