Zagrepčani, držite djecu na oku! U Trakošćanskoj ulici pokušaj otmice dvoje djece, uključile se i učiteljice

bportal.ba

U Facebook grupi “Naša Trešnjevka, naš kvart” osvanula je objava koju prenosimo u cijelosti: “Priča se o nekom navodnom pokušaju otmice dvoje djece u Trakošćanskoj, ima li netko detaljnijih informacija?”

U komentarima su se osvrnuli građani, a jedna je osoba napisala:

“Da navodno se radi o nekom bijelom caddy-u ..i da je covjek iz auta ponudio prijevoz do skole toj dvojici djecaka kada je padao onaj veliki pljusak neki dan …djeca su se hvala Bogu snasla i odmah pobjegla”.

Osim toga, druga je osoba objavila E-mail poruku u kojoj ravnateljica jedne škole u Zagrebu piše kako je pokušaj otmice prijavljen policiji te ju citiramo:

“Ovih dana prenosi se informacija da je dvoje djece bilo u situaciji da ih odrasla osoba želi oteti, te da se isto dogodilo u Trakošćanskoj ulici pokraj stajališta taksija oko 12:00 sati kada su djeca išla kući.

Znam da su roditelji prijavili događaj policiji, a mi kao škola obavijestili policiju o tome.

Dobili smo informaciju da je pojačan policijski nadzor na našem području pa vam to prenosim ako budete imali upit drugih roditelja.

U školi su učiteljice razgovarale s djecom o tome da ne smiju razgovarati ili ići negdje za nekom nepoznatom pa čak niti poznatom osobom (ako se ne radi o najužoj obitelji), a vjerujem da ih i vi roditelji često upozoravate na to.”, napisala je.

O cijeloj smo situaciji poslali upit policiji, čiji ćemo odgovor naknadno objaviti.

 


Komentari