Ovog vikenda ipak počinje Ljeto na Savi

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Ovo ljeto ćete, osim na Zrinjevcu ili Jarunu, moći provoditi igrajući odbojku na pijesku, tenis i nogomet na plaži te raditi druge aktivnosti koje su zamišljene u sklopu projekta Aktivnosti na Savi. Riječ je o višenamjenskim paviljonima koji će biti smješteni duž Save, što obuhvaća i prostor oko Željezničkog mosta, Mosta slobode i Zaprudskog otoka.

Iako je ovaj projekt bio predviđen još za prošlu godinu, do njega nije došlo, a iz Grada su  i ove godine projekt odgodili nekoliko puta. Konačno, prije desetak dana počelo je  i postavljanje skela na nasipu, a za sutra je predviđen obilazak mjesta gdje se obavljaju posljednje pripreme.

Iako su iz Grada danas u posljepodnevnim satima obavijestili javnost da se manifestacija odgađa do daljnjega, oko 18 sati uslijedila je nova obavijest u kojoj, između ostalog, stoji:

“U četvrtak, 4. srpnja, u 19,00 sati, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić obići će, sa suradnicima – resornim pročelnicima, lokaciju na kojoj se priprema Ljeto na Savi, manifestacija koja aktivira ovaj prostor i privremeno ga, u ljetnim mjesecima kada to vodostaj dopušta, pretvara u mjesto brojnih događanja.

Program započinje ovoga vikenda, a službeno otvaranje i detalji manifestacije bit će najavljeni prilikom obilaska.

Mjesto susreta: Kino pozornica kod Mosta slobode, na sjevernoj obali Save”.

Komentari