Zagrepčani će ovo platiti više od 80 tisuća kuna! Grad želi dodatno dotjerati najskuplju nadrstrešnicu u Kašini

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Limena nadstrešnica u Kašini izazvala je veliko negodovanje Zagrepčana. Naime, Grad je za objekt izdvojio gotovo 150 tisuća kuna za natkrivanje dijela pozornice koja se nalazi u neposrednoj blizini Mjesnog odbora Kašina.

Kvadrat ove limene nadstrešnice koštao je gotovo 4 tisuće kuna, a ona se prostire na svega 38,13 kvadratnih metara. Iz Grada nisu dali konkretne odgovore zašto je nadstrešnica toliko skupa.

“Gledajte, ne mogu reći je li to opravdano ili ne. Nisam nadležan i nisam radio troškovnik. Nisam kompetentan. Treba vidjeti kod drugog, tko je radio i tko je radio taj troškovnik. Mi smo kao Mjesni odbor predložili i Grad je prihvatio”, kazao je Miljenko Bertović, predsjednik Mjesnog odbora Kašina.

No priči tu nije kraj, naime iz navedenog Mjesnog odbora ubrzo nakon postavljanja nadstrešnice zatražili su natkrivanje cijele pozornice. Grad je potrazi za izvođačem navedenog posla koji bi trebao koštati 81.250 kuna, a zbog toga se trošak natkrivanja pozornice penje na čak 230.000 kuna.

Nadstrešnica grandiozne pozornice u Kašini konačno će dobiti toliko potrebno proširenje! Grad Zagreb objavio je poziv na…

Objavljuje Strah od slobodeSrijeda, 10. veljače 2021.

 


Komentari