Zagrebparking uveo MODERNIZIRANU uslugu

commons.wikimedia.org

Od danas dnevne parkirališne karte možete kupovati putem interneta.

Podružnica Zagrebparking svojim korisnicima od danas omogućuje on-line kupnju elektroničkih komercijalnih i plaćanje dnevnih parkirališnih karata, uz dosadašnju mogućnost on-line kupnje povlaštenih parkirališnih karata.

Naime, usluga je dostupna na Portalu za kupnju parkirališnih karata na internet stranici Podružnice. Pristup portalu je jednostavan i započinje registracijom korisnika nakon koje se kupuje željena karta, uz potrebnu sigurnost u smislu zaštite osobnih podataka. Na samom portalu nalaze se detaljne upute o korištenju svih usluga. Za kupnju komercijalne tjedne, mjesečne ili godišnje parkirališne karte nije potrebno ispunjavati uvjete vezane uz prebivalište i vlasništvo vozila koji su potrebni kod kupnje povlaštene parkirališne karte. Dnevna parkirališna karta plaća se na jednostavan način upisom njenog broja.

Elektroničku komercijalnu parkirališnu kartu kao i povlaštenu parkirališnu kartu nije potrebno istaknuti na vozilu. Korisnici će biti obaviješteni o njenom isteku na e-mail adresu koja je korištena kod prijave na portal za kupnju parkirališnih karata.

Uvođenje modernizirane usluge uvelike olakšava proces kupnje parkirališnih karata, te smanjuje troškove i gužve na blagajnama Podružnice. Prednosti kupnje elektroničkih karata korisnici su vrlo brzo prepoznali, te je korištenje portala za web kupnju u stalnom porastu.


Komentari