ZAGREBPARKING OTKRIO ZANIMLJIVE PODATKE: Evo kakve je rezultate donijela modernizacija!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Od veljače 2015. godine podružnica Zagrebparking uvela je novi sustav on line kupnje elektroničkih parkirališnih karata na internet stranici.

U periodu od veljače do rujna korisnici su putem ePK portala mogli kupiti povlaštenu parkirališnu kartu, a od rujna je omogućena i kupnja komercijalne karte te plaćanje dnevne karte. Evidentno je da su korisnici prepoznali način kupnje parkirališnih karata putem ePK portala kao odličnu novost kojom je olakšan sam proces kupnje te prodaja putem istog ima stalni trend rasta.

Tako danas više od 20% korisnika povlaštene i komercijalne parkirališne karte kupuje putem ePK portala. Također postoji veliki interes za kupnju komercijalnih parkirališnih karata na kioscima Tiska i iNovina te je tako u posljednjih šest mjeseci 70% ukupne kupnje komercijalnih karata izvršeno na kioscima.

Napominjemo da kupljenu komercijalnu kartu nije potrebno istaknuti na automobilu, a istu korisnici mogu kupiti bez ikakvih uvjeta kao što su prebivalište ili boravište. Podružnica Zagreparking i u budućnosti nastavlja s modernizacijama svojih usluga kako bi iste bile što dostupnije, a korisnici zadovoljni u najvećoj mogućoj mjeri.


Komentari