Zagrebe, ustani na noge! Večeras zovimo 060 9003 za pomoć žrtvama nasilja

Danas, u petak 14. lipnja 2019. u zagrebačkom hotelu Esplanade održat će se humanitarna večer #SPASIME na kojoj će sudjelovati osobe iz javnog života odgovarajući na pozive građanima koji će donirati sredstva pozivom na broj humanitarnog telefona. Na događanju će se također izložiti umjetnine mnogih eminentnih hrvatskih umjetnika koje će se moći kupiti putem aukcije i na taj način pridonijeti prikupljenom iznosu koji će Fond koristiti za interventnu pomoć žrtvama nasilja. Cijelu večer i prikupljanje sredstava pratit će RTL televizija emitirajući program uživo kao i poseban humanitarni koncert na kojem se očekuju poznati hrvatski izvođači.

Od početka lipnja do kraja srpnja 2019. godine odvija se humanitarna akcija prikupljanja financijskih sredstava, odnosno donacija za Fond #SPASIME.

Kroz to razdoblje svi građani mogu dati svoj doprinos kroz uplate na žiro račun IBAN HR8023900011500151640 otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci, pozivom na broj telefona 060 9003 čija cijena poziva iznosi 6,25 kuna te uplatom donacije kroz platformu Indiegogo. Uplate na žiro račun Hrvatske poštanske banke glase na: SOLIDARNA – zaklada za ljudska prava i solidarnost, Trga kralja P. Krešimira IV br. 2, 10000 Zagreb, OIB: 77689629939 s opisom plaćanja: Za Fond SPASIME. Za uplate iz inozemstva, SWIFT je HPBZHR2X.

Sve informacije, kao i poveznica na stranicu Indiegogo  mogu se naći na internetskoj stranici kampanje SPASIME te na Facebook stranicama Inicijative #SPASIME i Zaklade SOLIDARNA.

S jednom od organizatorica, poznatom producenticom Jelenom Veljačom porazgovarali su i novinari portala 24 sata.

 

Komentari